fredag, augusti 16, 2019

Sista semesterdagen

Sista semesterdagen. Känns. Sådär. Känner jag mig utvilad och har laddat batterierna??? Oh no. Inte på långa vägar. Att flytta tar på krafterna. Nu bor vi dessutom så fint att jag inte vill åka härifrån! Jag nyper mig i armen när jag kommer ner på morgonen, öppnar ytterdörren och säger hej till dammen, tomten, äter frukost i uterummet och tusen andra saker att njuta av. Köket hoppar jag helt enkelt över.
Igår hämtade vi Lilla N på dagis. Vi åkte till Strömsholm, tittade på hästarna, fikade och sen en tur till lego-affären. Vi åkte hem, gjorde pannkakor och byggde lego tills vi inte orkade mer och skjutsade hem det lilla livet till mamman. Sen somnade vi sött i soffan. 
Vitrinskåpet blev fint men för stort för matrummet. Nu står det på tillväxt i vardagsrummet istället. Mot vilken vägg?? Återstår att se. Det får bo in sig innan jag fyller det. Hjärtat tycker det är fint var det står men det måste kännas rätt.
Känna ett skåp? Yes. Det måste kännas rätt, inget får störa. 
Strax ska jag åka till radhuset igen, the never ending story. Slänga mer sopor, fler turer till återvinningen, skruva ned lampor och klippa gräsmattan. 
Sen, kanske, om jag orkar i eftermiddag, får jag upp gardiner i hallen. Prickiga? Så klart. En hall är inte en hall utan prickiga gardiner. Det är väl sen gammalt?? 

1 kommentar:

  1. Fint litet bort fixade du också. Såg bilden av Hjärtat och lillaN. Så himla fin🤗

    SvaraRadera