onsdag, augusti 21, 2019

Vad är väl en bal på slottet???

Allt kan ju graderas på en skala. På en skala mellan 1-10 är humöret en tvåa, otur en tia och tillförsikt sisådär en fyra. Köket är rivet halvvägs och det ser tyvärr mörkt ut. Vi är ombedda att ställa in oss på minst 8 månaders torktid. Visserligen med ett provisoriskt kök under större delen av tiden så där fick jag för att jag tyckte första veckan här utan vatten i köket och matintag i uterummet var som att campa. Campa får vi väl kanske göra????? 
Domen om badrummet kommer lite senare idag.
Vi har god backning från alla håll, säljare, mäklare, byggfirma och försäkringsbolag är ju försäkringsbolag men vi hoppas på god relation även där. 
I går kväll åt vi middag på ett nytt favorithak i stan och sen åkte vi ut till mamma. Jag behövde tanka lite mamma-kraft i allt.
I söndags la Lilla Systern slingor i mitt hår för att få lite glans och liv i håret. Tacksam för det. Alla besked under gårdagen hade väl gjort mig heeeelt gråhårig annars. 
Det var väl inte den här starten vi tänkt oss som sambo och husägare precis men som vanligt prövas man. 
Försöker verkligen vara positiv och tja, ni vet men det är förfärligt svårt idag. Känner mest för att grina  vilket inte leder någonstans alls. 
Sjukgymnast, jobb och köra det allra sista från radhuset ikväll. En plan en onsdag i augusti.

3 kommentarer:

  1. Gråt ut rejält en gång nu och försök sen se framåt! Jag tror det är bra att gråta ut.
    Skönt med en mamma att återhämta sig hos och en dotter som piggar till håret.
    Tänker på er och känner med er❤️

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du ska grina. Fy FAAAN, vilken otur ni har. Kram.

    SvaraRadera
  3. Ja, bryt ihop en kvart!...men tänk om 8 månader är det snart sommar igen! och då kan ni sitta och njuta vid dammen med en kaffekopp i handen och se tillbaka på eländet :)

    SvaraRadera