tisdag, augusti 27, 2019

Plötsligt händer det

06.42 rasslade det till i ytterdörren och tre byggjobbare stövlade in. Ersättare till vabbaren hade visst skakats fram. Bytte en mot tre så nu måste det väl gå undan i en faslig fart????
Jag, i morgonrock och morgonfrisyr (som det är ngn skillnad) och katten såg yrvaket på dem. Hjärtat hade redan åkt.
”Kommer ni”???
Uppenbarligen.
”Vi har ringt dig men ingen svarade”
Nä, för vi sov .....
Det visade sig att de här killarna enbart hade numret till säljarna och de sov väl också eftersom inte de heller svarat. 
Håhåjaja. 
Om detta pussel med säljare, oss, försäkringsbolag, Anticimex, byggfirma, rörmokare m fl går ihop så är det ju jättebra. 
Men jag blev ju glad. Byggare. Välkomna! 
Fick information om att mögel skulle skrapas bort från murstock och tegel idag, halva huset ska därför plastas in och det är jätteviktigt med undertryck. Jätteviktigt. Ser för mig världens största gladpack virat sju varv runt huset med en sug genom fönstret. Just ja, utsugsfläkten har vi redan.
Tyckte det var bäst att släppa ut katten först bara. 
Sen åkte jag och jobbade. Att vara ur vägen. Superviktig syssla! 

2 kommentarer:

  1. Tur du börjat jobba! Men så skönt att de kom! Och tre stycken. Hurra!
    Själv åkte jag till stranden efter jobb. Visste jag skulle kunna vara iväg. Hann lägga ut handduken, Yngsta ringer. Har du kommit hem? Måste hämta B5, han har 39 gr feber.
    Suck. Hon har jobbat tre nätter, precis somnat när dagis ringde. Sen gick mobilen varm här ett tag, men jag är kvar. Bra övning att inte rusa så fort det hojtas. Vill ju hjälpa till, men behöver denna stunden idag. Men det var nära att jag körde hem direkt...

    SvaraRadera
  2. Gladpack....vilka bilder jag fick i mitt huvud *LOL*

    SvaraRadera