onsdag, augusti 28, 2019

Bara en onsdag

Gårdagens kvällsutflykt till ett solrosfält blev lyckat tack vare mobilguidning av Lilla Systern. Långt ut på landet for jag och det var ju skönt att ha civilisationen i lurarna! 2 kr styck kostade solrosorna och det var självplock. Det klarade jag galant utrustad med en sekatör och åkte sen hem med ett fång solrosor. Man blir verkligen glad av dem.
Idag har jag morgonsimmat, onsdagssim istället för fredagssim och sedan jobbat i Nyköping. Tackat av chefen och åkt hem igen. Lyssnat på vattenporl i dammen, känt mig befriad efter att ha lämnat ifrån mig allt som har med styrelseuppdrag att göra och funderat över vad jag ska göra istället? Kom fram till: ingenting. 
Jag ska inte ha ett endaste uppdrag.
Förutom trädgården, kören och träningen. Hädanefter ska jag bara roa mig. Jag börjar med att rensa bort alla penséer i blomlådorna. Det kan ju vara dags att få bort vårblommorna! 

1 kommentar:

  1. Bra beslut! När jag äntligen kom till att avsäga mig alla uppdrag, vilken lättnad! Man vet inte förrän efteråt hur mycket jobb och tid man lägger ner.
    Efter några år är det dock lätt att gå i fällan att bli sugen igen. Då minns man bara det roliga och har glömt allt som tar energi...
    Solrosor! Undrar om man kan plocka det här nånstans? De är ju så fina!

    SvaraRadera