torsdag, mars 26, 2009

Kryssning

Största Systern ska ut och åka båt med jobbet. Ja, det är nu ingen liten eka utan Ålands-båt. Blir mamman lugnare av det? Not!
Jaja. Hon HAR flyttat hemifrån, hon ÄR vuxen! Så här blev det idag:

Sms från Största Systern:
"Hejdå mor. Solen skiner idag. Har ätit lunch med jobbet, nu åker vi snart"

Mamman svarar:
"Ha så roligt älskade unge"!

Mamman menar det verkligen!

Vad mamman tänker:
"ta det lugnt med alkoholen, gå inte själv på däck, rök inte i hytten, håll koll på drinken, håll ihop".

Det går av bara farten! Att mamma!

3 kommentarer:

  1. Rapporten är om mitt projektarbete. Den ska vara inlämnad imorgon och jag har panik. Men det fixar sig! Aspbergersuppsatsen är i ett annat ämne och ska vara klart i april någon gång, vilket ska bli skönt. Jag har börjat med teoridelen och berättar om vad Aspbergers är och så. Efter teoridelen så kommer själva svaret på frågeställningen där jag ska få hjälp av er. Det kommer nog bli kanon! Så jag kommer någon gång nästa vecka. Jag har förberett lite frågor, men det är inte många alls. Jag tänkte att det kunde vara lite spontat, så som det alltid är när vi pratar. Det är mycket skönare än att gå från ett papper. Sen kommer jag nog på mer frågor när vi pratar.

    Och det där med tandkrämen....Jo! Den ska tydligen bleka tänderna. På riktigt! Faktiskt.. haha! (Blondinbellas tips) jag skäms...

    Tack för att du ställer upp och hjälper mig med Aspbergersuppsatsen, förresten! Och snällt att store bror ville ställa upp ifall jag hade frågor :) KRAM! vi ses snart!

    SvaraRadera
  2. det gick bra mor... im alive

    SvaraRadera