tisdag, mars 31, 2009

Vårkänning

Vissa dagar är trevligare än andra. Idag har varit en sådan dag. Inget stort, inget märkvärdigt har hänt mer än ........... just en trevlig dag.
En av mina bästa vänner fyller år idag. Såklart har jag grattat, det fick ske via Facebook då vi inte bor i samma stad men en hälsning fick jag iväg och jag har tänkt på honom idag.
Han firar nämligen sin födelsedag väldigt speciellt. Eller, speciellt och speciellt. Jo, det är det nog. Han tar nämligen semester på sin födelsedag och firar med ..... sig själv! Han gör sånt som han tycker om, i år var det promenad i skogen och äta lunch på Fina Hotellet. Själv. Tid för reflektion och att bara vara. Familjen får sitt, såklart, men själva dagen är hans. Jag tycker det är fint. Grattis T! Igen!
I mitt kök står en alldeles ny cykel. Lilla Systers. Den får bo i köket tills bästa låset är på plats. Alldeles snart. När cyklarna tas fram börjar det likna vår.
På gatorna och gården har sanden och gruset nu sopats upp. Ett alldeles säkert vårtecken. Liksom att solen sken in i köket idag och avslöjade smutsiga fönster. Jag drog ner persiennerna och gick ut på verandan med en kopp kaffe. Det är ju .... vår!
Älskade sambon, jag och Store Bror såg handbollsmatch på tv. Lokala laget måste ju hejas fram och de vann minsann. Trevligt! Slutspel i handboll = vår!
Tanken slog mig också idag att det är tre veckor sedan någon ringde från Store Brors skola. Det betyder ju att allt fungerar som det ska och ingen anledning till oro finns. DET känns väldigt bra kan jag säga.
Alltså inga stora saker som hänt men det blev just ...... en trevlig dag!

1 kommentar:

  1. Tur att man får uppleva sådana vanliga trevliga dagar ibland för då får man hämta andan och fylla på orken som behövs när det en dag inte blir lika trevligt. :-)

    Kram!

    Ann-Sofie

    SvaraRadera