fredag, mars 06, 2009

När det går vägen

Onsdag, torsdag och fredag den här veckan har varit ovanligt jobbiga för Store Bror. När det är jobbigt för Store Bror blir det jobbigt för alla runt omkring så vi är lite slitna så här inför "veckändan". Mamman, d v s jag, har ju dessutom börjat arbetsträna 2 tim/dag.

Nu ska jag ge en eloge till alla på Store Brors skola som den här veckan har varit helt suveräna, tålmodiga och visat stort samarbetsintresse! Det lät väl fint?! Men det är sant! Det har resulterat i att Store Bror trots allt stannat kvar på skolan alla dagar, han har klarat av att bryta negativt beteende relativt snabbt, han har blivit påvisad strategier och han har nappat på de förslag som personalen delat med sig av. De är så professionella, lyhörda och entusiastiska. Rätt personer på rätt plats!!!! (alla veckor givetvis, men den här har varit speciell....).
Store Brors mentor på skolan, Herr M, följde med mamman på möte med rektor för den ev nya hemskolan Store Bror och jag önskar till hösten. Herr M var ett stort stöd för mig, redogjorde klart och tydligt vad resurskolan ansåg vara bäst för Store Bror och jag, ja, sa väl samma sak egentligen men det brukar ju liksom inte riktigt räcka det där som "bara" mammor säger. Men det här hjälpte, det blir högstadium med idrottsprofil till hösten som hemskola och resursskola för övrigt. Lysande! Rektor S ringde idag och meddelade att sonen kommer in! Så idag glädjs vi med Store Bror! Någonting på den här diagnos-resan gick relativt enkelt och smärtfritt. Jag som redan hade laddat argument-bazookan, skrivelse-slang-bellan var framtagen och så..... räckte det med vad jag sa på mötet. Nästan snopet. Fast skönt. Förstås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar