söndag, maj 24, 2009

Att sluta!

Vissa saker är svåra att sluta med. Till exempel att längta efter detta:


Ångbåtsbryggan vid Södra Stavsudda.

Det finns heller ingen anledning att sluta längta hit heller! Det är inte skadligt på något vis och det händer att själen får lite lugn och ro när jag har tillfälle att njuta här.

Idag är det ändå en speciell dag som handlar om att sluta längta. Det är min rökstoppardag! Idag för fem månader sedan, ja, på självaste julafton, fimpade jag!
För er som inte röker och inte heller har rökt, kan det ju verka lite knasigt att längta efter cigaretter, men som rökare är var det själva längtan som gjorde att det var så svårt att sluta. Men jag gjorde det! Idag är jag stolt över mig själv! Fem månader! En dag i taget blev många! Och jag hänger i! Jag har verkligen slutat att röka!

10 kommentarer:

  1. En sån rogivande bild. Det är skönt att sitta och filosofera vid vatten, man blir så lugn på nåt vis.

    Vad du är duktig som har slutat röka! Jag tänker varje dag att jag ska sluta men men..Höll upp fem ynka dagar i höstas, men sen var det kört.
    Ha en fin dag!
    kram Inger

    SvaraRadera
  2. Jättestort grattis! Mycket bra jobbat!
    Röker inte själv men har en far som gör det. Han har från och till gjort några vaga försök att sluta men det har inte lyckats. I höstas fick han en infarkt och jag trodde ju i min enfald att det skulle vara tillräcklig motivation. Icke. Det blossas friskt fortfarande :-(.

    Bilden var fantastisk, förstår att du längtar.

    SvaraRadera
  3. Det är bra gjort!!! Grattis!!!
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Duktigt jobbat! Heja dig, och kul att höra. Förstår att det verkligen är en prestation.

    SvaraRadera
  5. Tack för hälsningen :) Vilken vacker bild. Den får en verkligen att längta till sommaren. Vatten gör susen för själen. För visst är det nåt speciellt med att få vara i naturen och vid vattnet.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  6. Grattis till dig! Lyckligtvis är det något jag aldrig behövt längta efter, men den där ångbåtsbryggan däremot ser lockande ut :)

    SvaraRadera
  7. Grattis Cina. Bra jobbat, så duktig du var som satsade på dig själv. Satsade på att få vara i en kropp som inte är beroende av nikotin. Utan bara "beroende" av vackra och stärkande vyer!! GRATTIS!!!! Karm

    SvaraRadera
  8. DU är bäst !!! Glad Fästman sänder varma tankar & kramar till duktig fästmö !!!

    SvaraRadera
  9. Åååå vad du är bra, men du vet ju att man blir litet deprimerad av det -också! Själv en stolt rökslutare - två år i augusti och inte ett endaste litet bloss! Det blir bara lättare och lättare-såååå fortsätt -fan vad du är bra!!!

    SvaraRadera
  10. Dit, till Södra Stavsudda, kan man längta hur mycket som helst. Så fort man sätter foten på båten in mot stan så börjar längtan dit igen ;) Jag tror jag vill flytta ut till skärgården. :P

    SvaraRadera