söndag, maj 03, 2009

Ö-råd

Efter ett par underbara dagar på vår älskade ö, är vi nu tillbaka i Lilla Staden igen. I morgon ska Vardagen träda in igen och tja, det är bara att gilla läget! I morgon är Stora Deklarationsdagen och det lilla "bekymret" har vi nu undanröjt ikväll. Med e-legimitation och allt gick ju det som en dans.
Kvar från helgen sitter en behaglig känsla, en känsla som infinner sig hos mig just när jag är på vår ö, en känsla av att allt är möjligt! Och det är väl så, att allt är egentligen möjligt, det är bara olika svårt!
I torsdags hade jag ett telefonsamtal med min läkare, efter 15 minuter talade han om att
"ja, NU vet jag vem du är" och sen:
"ursäkta, min mobil ringer, jag är jour".....
Ja, vad ska man säga???? Jag tar en dag i taget, sätter ena foten framför den andra och hoppas, hoppas att det leder till att jag en dag kan känna mig frisk och stark igen! Jag bara ska det! Bli frisk! Och om jag någon gång hamnar i ett ö-råd där jag får rösta ut någon, vet jag vem som ryker först om jag får bestämma!

3 kommentarer:

  1. Herregud... vissa borde inte arbeta med människor... bemötandet är ju AO!

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar!

    Att leva för stunden och inte tänka så mycket framåt låter som en bra strategi, tycker jag. Det skulle nog de flesta må bra av att göra. Hoppas det ger dig den styrka du behöver för att bli frisk!

    Varma hälsingar

    SvaraRadera
  3. Men du, du verkar ha haft en alldeles underbar helg. Jag hoppas att din behagliga känsla låter sig sträckas över hela denna veckan. Och jag kniper om tummarna hårt, blundar och skickar massor med goda tankar till dig och till ett tillfrisknande som komma SKA.

    Må gott, vännen!

    SvaraRadera