lördag, maj 30, 2009

En resa!

Igår kom jag hem från målarkursen. Det har varit otroligt lärorikt, roligt, utmanande och fantastiskt på alla sätt. Jag har suttit mitt i naturen och försökt fånga stunden, ljuset, stämningen och tja, ett motiv. Vi har målat kor, landskap och mycket, mycket mer. Idag är jag en lycklig kvinna. Jag har upplevt något som berört mitt innersta och idag har jag försökt landa i det. Jag går omkring med ett leende, en känsla att jag faktiskt har varit med om något stort och jag är så glad att jag tog chansen! Jag blir inte ens galen över att kamerans minneskort gått sönder......... morrar bara lite! Kanske jag visar mina alster här. Snart. Jag HAR varit på en fantastisk resa! Jag vågar, jag kan och jag törs!

5 kommentarer:

  1. Ser fram emot att få kika på dina alster!
    Vad glad jag blir av ditt inlägg, det är så uppebart att du mår väldigt bra just nu :-).

    SvaraRadera
  2. Härligt!!! Man ska göra saker man tycker om och ta nya utmaningar, även fast det känns lite pirrigt, svårt eller "omöjligt". Det mår man bra av tror jag i alla fall!
    Det ska bli kul att få se vad du har målat!
    Kramkram:)

    SvaraRadera
  3. Klart att du vågar, klart att du törs, klart att du kan. Jag är så glad att du är du och att jag får vara din vän. Dina ord stärker mig något alldeles fantastiskt. Är glad att du gjort en resa i sitt slag, en resa du sent ska glömma, en resa du alltid kommer att bära med dig, innerst inne i dig själv. En resa att plocka fram godbitar av när livet rusar för fort, vilket det kan göra i vår värld. Stor kram till dig vännen!!

    SvaraRadera
  4. Hej, vad roligt att du haft det bra på målarkursen. Det är verklgien läkande. Kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Självklart måste du visa din konstverk här!!! :o) Jag skulle oxå vilja åka på en sådan kurs.. Är en glad amatör som känner att jag aldrig kommer till ro att måla hemma..

    SvaraRadera