lördag, maj 15, 2010

Vårröj

Idag har vi haft gårdsstädning på gården. Ja, vi har det höst och vår. Uppslutningen har väl varit sådär. Milt sagt. Men idag skiner solen, vi lockade med korv och bröd till alla som var med och det föll väl ut. Det är ju lite av betydelse av hur det ser ut där man bor så vi har rensat ogräs, klippt buskar, sopat och rensat ute. Även samlingslokalen skiner nu som en balsal efter storstädning.
Så var det bara det egna köket kvar då. För trist.
Jag tänker röja lite i trädgården istället. Städa bort lite fågellik kanske? I alla fall njuta av solen och den värme vi har idag för det gäller ju att passa på. Till kvällen väntar en dansuppvisning. Lilla Syster och kompisarna ska visa vad de går för i stadens sporthall och vi är där och hejar som vanligt. Fattas bara annat! Det är ju maj ju!

5 kommentarer:

  1. Jag bor i lägenhet sedan 4 år och här behöver man inte städa. Men det skulle behövas att även hyresgäster angagerar sig för utemiljön.
    Ja, tiden går fort - liten blir stor. Studentbalerna ser alla fram emot. Jag har "bara" pojkar men modershjärtat slog extra där de stod där i sina smokingar.
    Jag har hittat ett fågelbo, som jag tittar på varje morgon - roligt att följa ägg till ungar. Nu ligger de där och gapar - jobbigt att vara mamma. Gå in på min blogg om du vill titta.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Det är SÅ underbart att vårvärmen landat!

    SvaraRadera
  3. Jag har också städat idag. Inne i huset. Men det gick fort, för jag ville snabbt ut i det vackra sommarvädret.

    SvaraRadera
  4. Här städas det för fullt på gräsmattor ochi rabatter på tomten. Nästa helg blir det byastädning hela lördagen, en mycket trevlig dag med gemensam morgonfika och lunch och till sist surströmming på kvällen.

    SvaraRadera
  5. Städning och kolla på kidsen. Det är maj. Men nu kommer snart juni... PUSS!

    SvaraRadera