fredag, januari 07, 2011

Dag sju: Fredagsmys

"Låt hjärtat va´ me´, glöm för all del inte dé....." går jag och nynnar på idag. En klämdag då många är lediga men inte jag. Det har lättat lite, både vad gäller snöfallet och måendet vad gäller den där Depressionen som parkerat sig hos mig. Seg historia.
Innan jag går hemifrån konstaterade jag att någon AUTOMATISK "sätt-ny-toarulle-på-hållaren-när-den-gamla-är-slut"-funktion  samt "släng-den-tomma-i-soporna-och-inte-på-golvet"-funktion inte är installerad hos oss. Ännu. Eller beror det på att NÅGON inte har haft kurs för hushållets övriga medlemmar om just den lilla detaljen?  Just idag, när hjärtat är me´, tänker jag att vilken annan dag som helst hade jag blivit galen över det men idag känner jag att det faktiskt inte gör något. Alla är där de ska, alla mår bra. Det räcker så.

4 kommentarer:

  1. JA! Det räcker så bra!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst räcker det...=)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Jag har haft kurs för medlemmarna i den här familjen. Men poletten har inte ramlat ner hos dem! Undrar om det beror på min uselhet som undervisare eller att de har låg IQ när det gäller sådana här saker?? ;o)

    Men som du säger, alla är här och alla mår bra. DET är det viktigaste!!
    Kram!

    SvaraRadera