lördag, januari 29, 2011

Dag 29: A girls best friend!

Man kan åka till månen, byta ut kroppsdelar på folk, faxa, skypa med människor över hela världen och mycket, mycket mer. Men bota migrän, det kan man inte. Det tycker jag är synd. Jag menar, världen missar mycket. Mig till exempel, eftersom jag så himla ofta blir liggande i denna helvetesplåga.
När jag ligger där/här och bara väntar på att timmarna ska gå, tänker jag mycket. Jag VET att jag tänker mycket, får många idéer och så, men efteråt kommer jag inte ihåg det. Då är det bara blankt. Det är ju himla synd. SÅ många alldeles utomordentliga idéer jag kläcker där under täcket. Vad annars att göra? Stå ut och tänka ut saker. Fundera på vad jag kan förändra för att inte hamna här igen. Precis när jag kommit på det och ändrat om mig, så ramlar jag dit på något annat.
Idag tänker jag till exempel på vad jag planerat att göra:
Hjälpa väninna att flytta, koka kaffe och peka till vilket rum kartongerna ska! Pussa på Älsklingen som kör flyttbilen! Gå på middag med Bästa Väninnan som är hos Nya Killen alldeles nära oss!
In my dreams.
Det här var min fredag, det här är min lördag:


Nu skulle man ju kunna tro att jag är uttagen till att flyga ut i rymden med en rymdfärja, att jag eventuellt har rensat apotekets hylla för sexleksaker, att jag uppfunnit något sorts unisexlego eller gjort en fri tolkning av Spöket Laban. Nä. För dagen är det den här tjejens best friend: Zomig nässpray. (visst får man väl göra lite reklam? På en egen blogg?)

9 kommentarer:

  1. Åh, vad tråkigt! Jäkla skit! Din reklam är helt okej tycker jag! Men är den värd att göra reklam för? Då borde du varit på benen idag tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Tack Gode Gud för att jag har blivit "botad" från denna sjukdom.

    Minns att det var väldigt jobbiga tider. Mina anfall följde alltid samma mönster och höll i sig (nästan på minuten) i 48 timmar.

    Och den största lycka var ju när migränen var över och man kunde återvända till livet.

    Så du har all min sympati!

    Varma mjuka svala hälsningar.

    SvaraRadera
  3. Visst får man det! Och helt ärligt trodde jag det var reklam för marknadens senaste dildo! =)
    Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Det finns ju fickminnen där du enkelt kan prata in dina tankar. Själv brukar jag slå 1333 på mobilen och prata in om jag får något bra blogguppslag.

    SvaraRadera
  5. Ja, det är märkligt att det inte finns ett botemedel mot migrän och alla andra sjukdomar också för den delen. Man kan ju tycka att flyga till månen ska vara svårare....
    Hoppas du är piggare idag!
    *kramar om*

    SvaraRadera
  6. Visst känns det värdelöst då, migrän, finn nästan inget värre.
    Hoppas det går över snart!

    SvaraRadera
  7. Nog borde det finnas någon bot för denna besvärliga sjukdom. Jag har bara haft en lindrig form av den, men min mamma hade det stundvis mycket besvärligt och min yngsta syster har den varje ledig helg. Kanske det lönar sig mer för läkemedelsbolagen att sälja sånt som lindrar lite lagom.

    Hoppas att du är på benen igen!

    SvaraRadera
  8. Yikes..migrän...det har min sextonåring oxå fått som diagnos ..jätteroligt NOT..hmm henne satte de på blodtryckssänkande medicin som akutåtgärd..hjälpTE men hon höll ju på o dråsa omkull jämt istället..den funkade för bra..jaja nu har det hållit sig på hanterbar nivå..hon har den där nässprayen o nån annan akutmedicin..hoppas din migrän håller sig i skinnet..varm kram

    SvaraRadera
  9. Funkar den, nässprayen??? Jag tycker också att det är konstigt att man inte lyckats forska bort migränen..
    Skönt att det har gått över för dig, men typiskt att även helgen gjort det!
    Kram!

    SvaraRadera