lördag, januari 15, 2011

Dag 15: Ombokat

Nä. Det blev ju ingen målarkurs. Lederna ville inte det. Himla taskigt av dem tycker jag men de har nu sin egen kanal då och då och gör lite som de vill. Just nu inte alls som jag vill. Jobbigt att hålla i saker, jobbigt att klä på sig och ta mig tusan jobbigt att vara. Bara. Och så den evinnerliga tröttheten. Ja, det heter ju Trötthetssyndrom så det är klart att jag är trött. Men så trött så jag bara bums bas måste lägga mig raklång i sängen fast jag redan ligger ner? Ska det va så länge tro???? Doktorn kan inget lova. Tiden får visa hur bra jag kan bli. Just idag är tiden ..... långsam.
Men,
å andra sidan kunde jag ligga i soffan tätt intill Lilla Syster och se reprisen av Lets Dance, hade tid att prata i telefon med Största Systern och ligga i ett varmt bad hur länge som helst tills tant blev alldeles alldeles skrynklig. Sen har jag druckit kaffe och legat i sängen och tittat när skymningen lagt sig som en blå dimma runt radhuset och stora trädet till slut bara är en svart silhuett. Det är minsann vackert när man har tid att titta.
Idag hade jag tid.

2 kommentarer:

  1. Å, ett tantrussin, så trevligt!
    Trist med leder och trötthet men en vacker dag är du bra igen. Och du får ju rika tillfällen att öva på tålamodet, en sak så bra som något!
    Fast det är ju skit att du inte kunde gå på målarkursen.

    SvaraRadera
  2. Trist att du inte blev någon målarkurs i helgen. Du som tycker så mycket om det.
    Men du verkar ha gjort det bästa av situationen ändå :)
    Kram fina du!

    SvaraRadera