fredag, januari 14, 2011

Dag 14: Fatta beslut

Det är fredag. Thank God! Målarkurs i sikte! Om nu mina leder byter kanal in på "inte-göra-ont-längre-kanalen" så kan helgen bli riktig trevlig till och med. Ett litet bekymmersmoln har dock seglat upp på räkmackehimlen, i form av FÖRSÄKRINGSKASSAN. Allt har sin ände, så och arbetsrehabilitering. Jag är nära nu. Tidsgränsen. Sen, att FK.s gräns inte överenstämmer med min gräns, DET är en helt annan historia. Det hör liksom inte hit. Rules are rules. Det vet ju jag som har egna rules i radhuset. Skillnaden är att jag kan jämka mina, kompromissa lite, anpassa men det går ju inte i verkliga verkligheten när FK ska styra. Så jag behöver lite hållna tummar faktiskt, att jag får fortsätta min arbetsträning där i butiken. I alla fall ett tag till.
Trevlig helg!

10 kommentarer:

  1. Då hoppas vi och håller tummarna! En trevlig och värkfri helg även till dig :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Härifrån kommer en rejäl tumhållning.

    SvaraRadera
  3. Självklart jag håller tummarna!

    SvaraRadera
  4. Usch ja, FK dom gillar jag INTE, paragraf ryttare, som hellre läser regler än lyssnar på människor. Hoppas de lyssnar på dig

    SvaraRadera
  5. Dottern var på ett "överlämningsmöte" i går, där FK överlämnade dottern till AF utan att ha läst färdigt hennes ärende. Dessutom gick hennes ersättningstid ut den 1/1 så en halv månad står hon utan någon som helst inkomst. Roliga människor de där, eller kanske inte det nä. Så därför håller jag tummarna för dig naturligtvis.

    SvaraRadera
  6. Hållna tummar kommer här!

    Önskar dig en toppenhelg Cina.

    SvaraRadera
  7. Håller tummar och önskar en bra målarhelg!

    SvaraRadera
  8. Jag håller såklart också tummarna! Kram på dig!

    SvaraRadera
  9. Jag håller alla tummar och tår för att du ska få fortsätta där.. Och att lederna är medgörliga inför målarkursen..
    Kram!!!

    SvaraRadera
  10. Så klart håller jag mina tummar! Hårt! Och skickar en kram!

    SvaraRadera