tisdag, januari 04, 2011

Dag fyra: Skitskatt!

Läser i tidningen att nån politiker av nåt slag tycker att man ska införa en skatt för överviktiga. Jamen, nya idéer och infallsvinklar är väl alltid välkomna?!?! De kanske inte just i dagsljus framstår som så särskilt genomtänkta men ..... om man .... nä. Idag ORKAR jag inte med sånt.
Från min lilla infallsvinkel i världen, precis just idag, mitt i steget mellan sängen och badrummet med magen så att säga i olag, rasar jag ändå tämligen snabbt genom skattetabellerna om förslaget skulle vara verklighet och kan konstatera att min skatt inte skulle bli lika hög i dag som igår om det hängde på vikten...... För tusan, jag skulle tjäna på den här lilla sjukan. Det enda positiva jag kan komma på idag.

7 kommentarer:

  1. Tack Cina för titt-in och kommentar! :D
    Kul att veta att du kollar in våra bilder då och då.

    Varma krya-på-dig-hälsningar!

    SvaraRadera
  2. Oj då, bäst se till att bli smittad?

    SvaraRadera
  3. Ja, om man tänker vidare(du orkade inte, så då gör jag det!!! Hahaha) så skulle det ju generera massor av arb-tillfällen.
    Folk som måste åka runt till alla människor och väga dem.. Sen blir det extrainsatt personal typ i januari, för då höjs nog skatten för många!! Däremot är det viktigt att, som i ditt fall, snabbt anmäla viktreducering så du får till stånd en skatteändring. :o)

    SvaraRadera
  4. Skatt på överviktiga, det låter som ett aprilskämt.
    Nu får säkert Centerpartiet flera procents nedgång vid nästa opinionsmätning med politiker som kommer med idiotiska förslag.
    Men kära Cina ditt sätt att gå ner i vikt verkar jobbigt, men det är inte trevligt att halvsvälta heller.
    Hoppas att du snart slipper kuta till badrummet utan kan stanna i sängen och vila, sova ett dygn och sen är du nog hur pigg som helst.
    Jag är feberfri idag men hostar så jag kräks. I morgon är det baluns,
    jag vill bli bra. Jag missade hela nyårsfirandet.
    Sköt om dig.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  5. jo fast hon eller han som kom på det hela har bett om ursäkt faktiskt bra gjort tycker jag för det var nopg ett rätt obetänksamt förslag vem vet de kunde ju hitta på en skatt för rödhåriga en särskild för invandrare och en för extra dumma personer hjälkp det kunde bli dyrt om man är en rödhårig, tjock invandrare som är extra dum,

    SvaraRadera
  6. Jag hör att jag inte skulle ha råd att bo i Sverigelandet...

    SvaraRadera
  7. Tro vilken matchvikt man ska ha för att slippa skatta...
    Vilken idioti!!
    Kram

    SvaraRadera