onsdag, januari 26, 2011

Dag 26: Direktsändning

Om man skulle ta sig till badhuset?! Simma kanske. Slimma de icke längre så strama låren? Plåga gäddhänget lite. Sagt och simmat.
MEN så kallt. MEN så tråkigt, plask, plask, sim, sim. Inte min grej. Alls. Och var är alla snygga badvakter? SOM det sparas in på allt. De som nu badvaktade var Humle och Dumle. Ungefär. Kan de  simma på riktigt? Hör de direkt om jag ropar? De har väl hörapparaten på? Orkar de verkligen dra upp mig?
Åker hem. Kokar mig lite kaffe och hittar längst bak i kökskåpet, det höga, bakom underläggstallrikar, mellan tomatkonservburkar och tonfiskburkar lite bortglömd julchoklad. Va? VEM har gömt glömt den här? Och vem har sagt att frysta bullar inte är gott? Passar som en smäck efter simturen.
Med kaffe och skaffning sätter jag mig för en stunds njutning vid bordet, slår upp tidningen och möts av:
"Möt nya året smalare och piggare".
"Så undviker du sockerfällorna"!
Känner mig påkommen med munnen full av bulle och choklad. Är det det som kallas direktsändning?????

4 kommentarer:

  1. HA ha, helt underbart inlägg idag :-)

    SvaraRadera
  2. Själv har jag just gjort en omstart av mitt viktminskningsprojekt. Fikabröds- och godisätandet har jag faktiskt lyckats lägga av med, men ännu inte riktigt kommit igång med motionerandet. Bara kylan släpper så...

    SvaraRadera
  3. Hahaha, ja det är väl såna gånger man tittar sig omkring och håller tummarna för att inte det riggats upp en "dold kamera" någonstans.

    Det är samma om jag sitter och käkar ostkrokar samtidigt som jag tittar på Biggest Looser!!! Jamen, hallå... :o)

    SvaraRadera
  4. Jag skrattar högt - härligt inlägg! Man måste ha självdistans. (Ibland kan man inte komma närmare - säger inte varför...)

    SvaraRadera