lördag, april 02, 2011

Före, mittemellan och förhoppningsvis efter

Ute är det knappast någon vårkänsla förutom då gårdens alla kids som har tagit fram sina inlines, cyklar och dockvagnar. Inne i radhuset då? Kanske nyputsade fönster och fina vårgardiner? Note at all.
Näe. Idag stundar "äntligenröjadetförbaskadeförrådetdärvislängerinallt"-projektet. Kul? Inte särskilt. Men nödvändigt. Det är ju inte så praktiskt att få en motorsåg i skallen varje gång man ska ta fram dammsugaren och det vore ju trevligt att hitta något av de 12 cykellysen jag faktiskt HAR köpt. Och lagt i förrådet.
Man får snabba sig på för klockan 15.15 ska det hejas på Store Brors lag igen och sen en spännande handbollsmatch på tv ju! Så! Förråd! Städa dig!
Vag gör ni idag?


Man skulle kunna tro att en bomb slagit ned i köket men nej. "Bara" lite grejs från förrådet som alldeles om strax ska sorteras in i backar, korgar och kartonger på rätt plats. Eller kastas tillbaka där de stod innan. Beror på vem av oss som gör det tror jag............

Missade att ta en "före"-bild. Eller. Struntade helt enkelt i det för ni hade kanske trott då att jag är den slarviga typen och den bilden vill man ju absolut inte sprida av sig själv. Så här kommer helt enkelt en mittemellan bild. Om jag tycker projektet är tråkigt???? Märks det?

6 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Jädrar vilken ordning och reda det var här då! ;-) Hittade du några cykellysen då?
    Själv hade jag jättestora städ-röj-släng-planer för idag men de försvann någonstans på vägen mellan sängen och soffan i morse. Får se om jag lyckas plocka fram dem igen nu på em.
    Förresten, finns du möjligtvis på facebook? Om du gör det så kan du väl leta upp mig? Bäckström var efternamnet...

    Stor kram!

    /Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Jag blir alldeles matt! Det jag har gjort är att skriva en lång lista på det jag behöver göra. Räcker det inte så?

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är. Själv har jag fullt sjå med ett enda köksfönster. Julgardinerna kändes lite ute, om man så säger....:-)

    SvaraRadera
  4. Nu har jag sett Faster i körslaget! Vad tradigt att de åkte ut :(

    SvaraRadera