lördag, april 30, 2011

Mot ljusare tider!

Det har varit läge att ta tag i saker och ting och se om mitt hus. Det hade varit bättre om jag sett över mina val av parkering......
Kostsamt blev jag påmind om att det är absolut förbjudet att parkera vid en trevägskorsning. Men va?! Det VET jag ju. Försenad som jag var till ett möte hittade jag så fint en lucka att ställa bilen i och ja, det var väl då inte konstigt att det FANNS en lucka där. När jag kom tillbaka från mötet så var det tre bilar inklusive min som var prydda med trista böteslappar. Jag stod i mitten. Lite lurad kan man säga. Av de andra?! (jag bara skojar!).
Där försvann hela veckans avans av sålda kläder på Tradera, uppsagt garage och tecknandet av nytt elavtal. Å andra sidan hade jag ju precis "tjänat" ihop till böterna om man ser det så. Ska man inte alltid se det från den ljusa sidan?
Trevlig Valborg! Elda lugnt!

5 kommentarer:

  1. Vad tråkigt! Ha en trevlig valborg!

    SvaraRadera
  2. Hatar böter!
    Men det var ju finemang att du "tjänat" ihop pengarna innan... Så ligger du ju inte på minus... Hahaha! Kram på dig och Glad Valborg!

    SvaraRadera
  3. JO man ska se saker från den ljusa sidan och det är ju bra att man "tjänat" ihop pengar utan att behöva ta av lönen (som jag antar är rätt mager med tanke på din arbetsträning) men visst sjutton svider det skit med såna där "onödiga" utgifter....
    Fast at the end of the day...det är ju världsligt!
    Fin helg önskar jag dig

    SvaraRadera
  4. Ezter: Så kan det gå! Trevlig valborg for you too!

    Madeleine: Tack detsamma! ;)

    Tvillingen: Värdsligt. Så sant! Hoppas du får en fin helg också!

    SvaraRadera
  5. Vad är det man säger?
    Optimisten har lika ofta fel som pessimisten,
    men han har betydligt roligare...
    Kram och trevlig valborg!

    SvaraRadera