onsdag, april 13, 2011

Se bra ut

Härförleden införskaffade tant nya glasögon för många dyra pengar. Efter mycket vånda och besvär bestämde jag mig för de här:


Lånad bild från glasögonaffärens hemsida.
Snygga om jag får säga det själv men. Det blev sådär. Sällan eller aldrig har jag sett så dåligt med brillor på och då har jag ändå brottats med progressiva glas ett par år. Något måste ha blivit fel och efter att ha vimsat, yrat runt en månad med lätt huvudvärk och illamående ger jag nu upp. Optikern upplyser mig om att bågen är i minsta laget för progressiva vilket kan vara orsaken till mina besvär. Hopplahej vad det inte blev bra. Det blir till att börja om från början. Håhåjaja. Thank God för Nöjd Kundgaranti.

7 kommentarer:

  1. De är jättesnygga. Synd att det inte funkar med progressiva glas. Jag har ett par sådana liggandes, med världens mest omoderna bågar....:-) Jag behövde progressiva när jag jobbade men numera köper jag bara sådana där billiga läsglasögon. Det är på nära håll jag ser som sämst så det funkar bra. Då kan jag ha flera bågar att drälla omkring mig istället.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är så himla konstigt. Jag har små bågar både nu och innan och har aldrig haft problem med progressiva glas däri! Jag gillar dina bågar, är det säkert att han inte har slipat glasen fel! Det händer uppenbarligen oftare än man tror!
    På FB bilden har jag mina gamla, du kan ju se storleken där...en gammal profilbild har jag paret innan, de är oxå små!

    SvaraRadera
  3. Så synd med bågen för dom var verkligen snygga men det låter inget vidare att irra runt och se dåligt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag har funderat...i de lite billigare affärerna har de större problem att få i progressiva i små bågar...typ specsavers, och sådana ställen...
    Ja, på lördag bär det iväg :) Kommer du?

    SvaraRadera
  5. Men varför upplyste de dig inte om det när du valde glasögonen? Himla märkligt tycker jag! Hoppas att du hittar rätt den här gången.

    SvaraRadera
  6. Synd och tråkigt för de var snygga. Får du nya på garantin?

    SvaraRadera