torsdag, maj 05, 2011

Säga JA

Det vankas bröllop. Inte mitt utan en systerdotter, min guddotter ska gifta sig. På lördag. Och läget är under kontroll. För mig alltså. När jag frågar bruden får hon något jagat i blicken men det hör väl till.
Något annat som inte är under kontroll men utanför mitt "påverkansinflytande", är att Största Systern kommit på att hon inte alls kommer hem från Los Angeles på fredag utan på lördag. Förmiddag. Vigseln är 14.30 så rimligen, kanske, högst troligt, förhoppningsvis, kommer hon att hinna i tid. Får byta om i bilen helt enkelt.
Nä. Det är inte jag som ska hämta henne. Gudskelov. Tänk att stå på Arlanda och vänta och så blir planet försenat, eller så landar de i tid men väskorna kommer inte eller så...... Ser för min inre blick hur vi bromsar in framför kyrkan så gruset sprutar ner alla gästerna, fastnar med klänningen i bildörren, får sen ännu mer parkeringsböter och missar när de säger JA till varandra.
Nä. Så kan vi inte ha det. Annan chaufför är inkallad, alla tummar hålls för att planet är i tid! Och att solen skiner. Vi vill ha sol på lördag. Helt enkelt!

8 kommentarer:

  1. Kan inte låta bli att skratta när jag ser scenen framför mig! Som du målar upp den alltså!
    Håller tummarna att allt klaffar perfekt! Och väntar på Ditt bröllop! Förlåt att jag var så sen med att upptäcka din fotoblogg!

    SvaraRadera
  2. Som tur är brukar allt gå bra till slut. Ska dansa en soldans åt er alla.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ezter: Tack för hållna tummar! Det lär behövas! Min fotoblogg hade jag nästan glömt själv.....

    Klimatflyktingen: Tack, vad du är omtänksam! Soldans behöver vi precis!

    SvaraRadera
  4. Låter som att det kan bli en actionfilm av det hela.

    SvaraRadera
  5. Ja, det scenariot vill man ju helst undvika! Härligt med bröllop! Själv ska jag på två bröllop i vår/sommar. Nu på lördag blir det möhippa, så jag hoppas också på fint väder. Önskar er en fin dag i kärlekens tecken! Kram kram

    SvaraRadera
  6. Vad trevligt att gå på bröllop.
    Jag håller tummarna att solen skiner på de nygifta, ja på er också ;)
    Kram och ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Så skönt att ha någon annan som hjälper till att hämta, så du slipper den pressen.

    SvaraRadera