onsdag, oktober 05, 2011

Oktoberglad

Onsdag. Mitt i veckan. Migränen har släppt så pass att jag kan njuta av ledig dag. En sån där dag när handling, tvätt, dammsugning och allmän uppryckning står på schemat. Det skiter jag högaktningsfullt i. Man får det när man närmar sig medelåldern. Eller får och får. Det får man väl alltid men jag känner att jag KAN det nu. Måste beror på åldern. Den nya trotsåldern.
Vad ska jag då göra istället?!
Jomenvisstskajagpåmöte. Store Brors skola behöver en mamma idag som påminner om barnets rättigheter och faktiskt skolans skyldigheter och utlovade löften. Till stöd följer Bästa Resursläraren med så jag hyser inga betänkligheter kring det mötet. Det kommer bli som jag säger. (jajajaja, mitt middlenamn är "obotlig optimist" och tänker så förbli).
Men sen?????????
Hela långa eftermiddagen?
Ja. Om jag inte blåser bort tänker jag gå en promenad med min man (to be). Sen ska jag läsa i min nya bok, dricka lite kaffe och laga en god soppa till middag. Den ska avnjutas tillsammans med Stora Systers bästa vän E som kommer hit. Det är ju premiär för Grace Anatomy i kväll. Får INTE missas. Vi håller på traditioner här. Stora Syster får hänga med på middagen via Skype. Det är planen so far en sketen onsdag i oktober! Bästa månaden om någon frågar mig!

6 kommentarer:

  1. Inte målning på onsdagar längre?

    SvaraRadera
  2. Oktober är i alla fall bättre än november, årets tristaste månad. Om du frågar mig...

    SvaraRadera
  3. Det låter som en bra dag. Visst får man strunta i det där vardagliga. Här struntas det friskt i det.

    SvaraRadera
  4. Härligt att du också förstått det fina med trotsåldern. Kanske är utmärkande för soon-to-be-50 jungfrur :-)

    Hoppas att skolmötet gick bra.

    SvaraRadera
  5. Ezter: Nopes. Snart ska jag berätta..............

    Per-Anders: November... Mars är allra, allra tristast tycker jag.

    Cicki: Visst är det härligt!

    DHT: Ja. Det ligger nog något i det! ;) Skolmötet gick finemang!

    SvaraRadera
  6. Bästa månaden är november om någon skulle fråga mig! Och just den 9onde i denna fantastiska månad är ni välkomna på 4-årskalas, och jag hoppas snöstormen kan vänta lite i år.. Kram!

    SvaraRadera