måndag, november 21, 2011

Träningstips!

Fina Cici undrar om jag har några tips för att komma åt T.Å.L.A.M.O.D.S.M.U.S.K.E.L.N. och hur man tränar den.
Well. Min muskel kom åt sig alldeles själv när Lilla Syster kom hem och hade löss i håret. Igen.
Träningstips för det: Avlusning för femte gången denna höst medelst renbäddning av alla sängar sker lämpligen under trallandet av en glad melodi. Jävligt glad melodi ska det vara, annars fungerar det inte. Definitly not.
Sen vibbade muskeln alldeles rejält när utlovad undanplockning inför målarens ankomst ICKE utfördes efter angivna instruktioner.
Träningstips för det: Stor svart sopsäck fylles med de icke undanplockade grejerna och ställes på lämpligt gömställe. Plockandet utförs NATURLIGTVIS under trallandet av en (j-t) glad melodi.
Annars då????
Jomen jag haver väntat på behövt svar från skolledning som inte kommer - träningstips under väntetiden, tralla på e.......ja ni fattar!
Försökt få ut ett rekommenderat brev med fullmakt och innehåll som Stora Syster alldeles bestämt behöver over there men si, det går inte. Tror dom ja! Utnötning av postverket pågår!
Ja. Så där rullar det på mest hela tiden. Som vanligt. Tvättmaskin som strejkar (why not, har tänkt tanken själv), kylskåp som får spader och tror att det är en frys (ombyte förnöjer.....), jag har försökt få på mig strumpor som torkat på tvättlinan hoprullade som kluttar (prisa delaktighet i hushållsarbetet)..........Jag menar, vem lever ett liv där det mesta går som smort????? (jag räcker inte upp handen.....). Sannerligen är då detta en träningsrunda som heter duga!
Men målaren! Den fina målaren jag anlitade! Honom kan man då lita på och jag behöver inte träna tålamodet där ett endaste dugg. Nä. Så geschwint och fint det rullar på. Jag gillar när saker och ting rullar på. Helt enkelt!

6 kommentarer:

  1. Tack och lov för målaren då, i allt detta!

    SvaraRadera
  2. Ezter has a point! Kram på dig!Tralala...

    SvaraRadera
  3. ÅH, vad jag tycker om dig!!!

    SvaraRadera
  4. Hahaha!
    Ser framför mig när du trallar omkring på j-vligt glada låtar. =)
    Det ser fint ut. Jag tror jag snor idén rakt av.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Det blev liksom lite väl många stavfel i förra kommentaren så jag tog bort den.

    Tack snälla för ditt tips! Det var ju synd att jag inte hade hunnit läsa din kommentar innan jag försökte logga in mig på vårt företags bankkonto. Där hade det behövts en hel del trallande, för det är som ett lotteri. Ibland kommer man in - ibland inte. Denna gång gick det inte, med resultat att det ligger en begynnande huvudvärk och väntar, och maken får köra de nästan fem milen in till banken.

    Men nu vet jag till nästa gång. Tack igen för tipset!

    SvaraRadera