lördag, december 17, 2011

Det är bara regn hos mig!

Sherlock Holmes-uppdraget slutfört och paketet är härmed hittat "over there". Det hade hamnat på en hylla i receptionen på området där tjejerna bor och tja, där låg det. Så kunde vi glädja Stora Systern på födelsedagen om än två veckor i efterskott. Men den som väntar på något gott..... väntar på paket från sin mamma!
Idag har vi regn, regn, regn och blåst. Inte som gjort för julstämning men man gör ju så gott man kan.
Julen i år är en "sån där jul". Barnen kommer vara med sin pappa i Andra Änden av landet, Stora Syster på andra sidan jordklotet och här hemma ska således firas jul i stillhet. Och enkelhet. Vi kör nyårspresenter istället för julklappar och det betyder bland annat att jag inte alls behöver flänga runt i affärerna som ett skållat troll, utan kör lite mer "laid back style". Lite ovant, lite skönt, nästan lite förbjudet väl?????????????
Likväl ska väl pyntet upp nurå´. Det som jag tjatat om i veckor. Har förlikat mig med tanken att renoveringen kommer att starta på riktigt och bli himla bra så där i mitten på januari. Nu har vi en målare att lita på! DET är julstämning på hög nivå!


Julstämning a la denna lördag

2 kommentarer:

  1. Kommer hon inte hem över jul :( Det trodde jag! Be de andra hälsa Farmor! Och Farfar såklart, från oss :)

    SvaraRadera
  2. Skönt i alla fall att det kom fram. Bättre sent än aldrig...

    Du kan ju kanske göra en massa fynd i mellandagarna nu då. Det är ju egentligen då man ska handla julklappar ;)
    Kram

    SvaraRadera