måndag, december 05, 2011

Reklamera mera!

Om en målare får spunk och spader, spacklar och tapetserar Öfvre Hallen och trappan illa så till den milda grad att det ser ut som grannens femåring har gjort det. Då. Är mammans psykbryt nära och det är inte roligt. Inte roligt alls. Visserligen framkallade det lite krystade skratt på kalaset i lördags, men alla, och jag menar ALLA, höll med om att det var det värsta de har sett. Då har de ändå sett ex-makens första försök till renovering för sisådär 20 år sedan............ (nuförtiden skrattar vi åt det. han har dessutom aldrig utgett sig för att vara målare.........)
Vad gör man då? Jo. Man bryter ihop i tapetkoma, gråter en skvätt och blir förbannad. Sen reklamerar man skiten. Och får det omgjort. Och vänjer sig vid tanken att bo på en byggarbetsplats en vecka till. Det är ju inte jul än........
Har jag sagt förut att jag tror att stjärnorna står i kors ovanför radhuset?????

1 kommentar:

  1. Betalar man för det ska det bli riktigt gjort! Hörde talas om något liknande förra helgen, då var det en trappa som tagits bort matta på, sen målats. Bara det att de varken täckt golv eller väggar, så allt var fullt av färg. Ägarna klagade, ingen hantverkare hördes någonsin av. Men det kom iallafall ingen räkning heller!
    Hoppas de gör det bra den här gången!

    SvaraRadera