söndag, december 11, 2011

Målarjävel utslängd! Hurra för mig!

Man tackar för alla uppmuntrande kommentarer här på bloggen ang "målarjäveln"! Det värmer otroligt för det är ganska tungt och trist. Nu ska man ju inte älta runt och det kommer jag inte göra heller. Har på sätt och vis satt punkt eftersom alla hans grejer nu står utanför dörren.
Det som retar mig mest av allt är att jag blir så dålig av sånt här. Jag orkar inte den stress och press det ändå blir, det var precis därför vi anlitade en hantverkare............ I onsdags gick min lediga dag åt till återhämtning, lyckades inte riktigt och dagen idag har varit ännu en sängdag med migrän och ledvärk.
FÖRHOPPNNGSVIS kommer det att lätta nu när jag fattat ett beslut och gissa om jag kommer noga hädanefter vid anlitande av hantverkare!
Nu har jag ändå repat mig så pass så alldeles om en strax ska jag bege mig till en luciakonsert. Lilla Syster ska gå i luciatåg och mamman ska riva biljetter till evenemanget. En stund med ljus och skönsång gör nog susen för en trött mamma. Och ja. Näsduken är nedpackad. Tant har ju blivit så lättrörd med åren...............

1 kommentar:

  1. Klart Luciatåg gör susen. Konstaterade i eftermiddags att det lär jag inte se något i år heller...

    SvaraRadera