söndag, december 04, 2011

Vilodag

Söndag. Vilodag. Helt oförhappandes. EGENTLIGEN skulle jag i detta nu stå i en sporthall och sälja fika emedan Store Bror och laget skulle spelat handbollsmatch.
Inte föll jag i tårar precis när tränaren ringde i morse och sa att matchen blev inställd. Nä. Det blev rent av några glädjeskutt istället och tänk så bra! Då har jag julfikat fixat till mig själv istället för att kränga iväg det till andra.
Vad ska jag då göra med all tid som helt plötsligt blev över????
Ja. Till exempel funderar jag på att klä på mig eftersom jag fortfarande hasar runt i morgonrock. Men bara funderar. Det är ganska skönt att ha en "has-dag". Det har som bekant varit lite körigt de sista veckorna.
Till exempel gårdagens kalas för Lilla Syster som ändå blev synnerligen lyckat då alla gäster faktiskt fick plats i vardagsrummet. Man skulle kunna tro att "nån" svingat med ett trollspö, så fint och hemtrevligt vi fick till det. Med tanke på hur det såg ut i måndags. Nu skulle jag ju bjuda er på en "efter"-bild men i ivern att få städat och snyggt har kameran hamnat på något bra ställe. D v s jag har inte en aning och undrar ju när den kommer att dyka upp igen?!
Under tiden ska jag sitta i bästa fåtöljen och sticka klart halsduken Lilla Syster och jag har som gemensamt projekt. En ledig söndag. Så får det bli!

4 kommentarer:

  1. Visst är det skönt att "Bara vara" ibland. Njut av dagen!
    Kram Mona

    SvaraRadera
  2. Det låter som en perfekt söndag!

    SvaraRadera
  3. Å jag får en ledig måndag och glädjeskuttade över det. Hade en träff inbokad. En energitröttande träff. Den har planerats om till någon gång i vår. Jag ska inte vara så ledig ändå imorgon. Däremot utnyttja den tiden som jag fått till skänks.

    SvaraRadera