måndag, december 19, 2011

Julklapp i förskott

Igår kväll var jag ute på hemligt uppdrag. Med tanke på utfallet av mitt Sherlock Holmes-uppdrag, ett lyckat sådant, var jag ganska säker på att utgången av det Hemliga uppdraget också skulle falla väl ut.
Och det gjorde det ju!
Stora Syster och tjejgänget bestämde om sig och ville fira jul hemma i Svedala. Sagt och hämtat. De andra föräldrarna var inte informerade och ja, lite dåligt samvete kanske jag hade. Ibland kan ju en överraskning bli lite för mycket......... Så fick jag lägga ut en dimridå här på bloggen också. Ska det vara hemligt så ska det ju!
Så stod vi där på Arlanda, Lilla Syster, Älsklingen och jag. Med julmust och lussebullar. Vilket kramkalas! Äntlisch fick vi krama om Stora Syster på riktigt!
Och ja. En och annan mamma fick avbryta kvällstandborstningen när det plötsligt ringde på dörren och utanför stod en levererad ungdom. Förvåning och glädje var ordet för gårdagskvällen. Visst viskade jag ett "förlåt" men det viftades bort.
Så nu sitter vi här i köket. Leverpastejsmörgås, julskinkemacka och julmust. Och ikväll startar Ernst jul. Brastart på veckan!!!!!!


Dagens kula. Vinter på väg!!!!!!!!

4 kommentarer:

  1. Jag kan tänka mig att dom föräldrarna blev väldigt överraskade, men på ett positivt sätt. Det måste har varit knepigt för dig att hålla det hemligt.

    Stora Syster som kommit hem till jul, duktig målare och födelsedagspaket som återfunnits - det låter som en bra start inför det nya året.

    SvaraRadera
  2. Ingen kunde väl bli arg över den fina överraskningen. Du är säkert förlåten :)

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga julklappar för föräldrarna. Och er egen familj...:-)

    SvaraRadera