fredag, april 13, 2012

Det finns inget dåligt väder..................

När man jobbat sig ända in i kaklet en fredagseftermiddag är det rätt skönt att komma hem till ett tyst och tomt radhus, slänga av sig dojjorna och ligga i soffa en stund för lite filosofie tankar.
Som dock avbryts ganska snabbt av telefonsignaler. Arga signaler. (jorrå´, en kan höra om den som ringer är upprörd......).
En tonåring som befinner sig på annan ort vill bli hämtad bums bas. Nu var själva uppgörelsen att bli hämtad på söndag så mamman finner INGEN nytta med att kasta sig ut på vägarna denna fredagskväll. 20 mil ToR. Nopes. Nada. Not.
Ungen befinner sig dessutom inomhus med mat och husrum. Alltså ingen ko på isen. Den här gången heller. Egentligen.
Vi får helt enkelt köra lite konsekvensträning men förhandlingar inleds ju och slutar med en kompromiss. Hämtning i morgon efter lunch.
Tillbaka till soffan alltså. Men det här blir inte bra! Från kontorsstolen till soffan. Även om jag får gå omkring en hel del på jobbet så är det ju ingenting mot när jag till exempel jobbade på vårdavdelning. Då jädrar i min lilla låda fick man ihop många siffror på stegräknaren varje dag.
Näe. Jag tar mig helt enkelt en regnpromenad alldeles nu. Det har sin charm det också! Det är ju hur som helst fredag! Lite musik på det!!!!!

4 kommentarer:

  1. Gott sätt att börja helgen på....kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Bra gjort att ta dig ur soffan för en promenad i regnet. Du är värd soffhäng efter det ;-)
    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera