onsdag, april 25, 2012

Ingen vanlig dag! Födelsedag!

För 25 år sedan snusades det på en alldeles, alldeles ny liten prinsessbebis, Största Systern. Precis då var hon inte särskilt stor, det var hon inte, men alldeles, alldeles underbar!
Med hennes ankomst blev jag alltså mamma för första gången. Marveles!
Lite tafflig var jag allt, det må jag erkänna och ibland skrattar vi högt åt alla idéer just den här mamman hade. Nåja, pappan var med på de flesta.
Det var allt från tygblöjor med ullbyxa, ENDAST hemgjord babymat när det blev dags, allsköns skydd för att ungen inte skulle göra sig illa, särskilda sovtider i vissa rum m m. Det låter ju som vanligt föräldrarvett, jag vet, men det var så förfärligt ÄNGSLIGT!
Men,
det blev folk av henne i alla fall och hon har INTE ärvt sin moders ängslighet. Thank God!
Sen är jag nu vid pass 50 och som sagt mamma i 25 år inte särskilt ängslig längre. Så det så!
När jag ringde och hurrade för henne i morse eftersom hon bor långt borta, knep det till i mamma-hjärtat! På lördag får jag krama om henne på riktigt och gissa om jag längtar!
Sen,
har jag också idag blivit gammelmoster för tredje gången! En liten prins! Man har lust att hänga på låset till BB såklart men får allt vackert hålla mig tills lilla familjen kommer hem!
25 april är minsann en finfin dag att föda barn på!
Hurra för Största Systern och Lillprinsen idag!

3 kommentarer:

  1. Grattis! Tur man bättrade sig lite för vart barn!

    SvaraRadera
  2. Du får hälsa och gratulera. Tänk så mycket enklare allt var när man fick andra barnet. Då var man ju redan expert och hade testat det mesta....:-)

    SvaraRadera