söndag, oktober 22, 2017

Pysselsöndag

I morse uppdaterade jag min telefon. Vips så slutade ”Blogger”-appen att fungera. Den har ju hängt på gärdsgår’n länge och nu tog det definitivt slut. Jag kom ihåg att ”I Will Not stay calm ....” bloggat om saken och hämtade sedan hem samma app: Blog touch pro. Nu ska jag bara lära mig hur appen fungerar. Typ hut jag ser bloggen, fixa med bilder och oj så mycket det finns att välja på. Jämförelsevis.
Ikväll ska jag på Körövning. På en söndag. Det tränas för fullt till We are Voice, 4 november då Tommy Körberg och jag (bland tusen andra ska sjunga ihop). Malena Ernman och Molly Sandén ska visst vara med också. Dem har jag inte så noga reda på. Men Tommy. Ständigt denna Tommy! Han livar upp mitt liv då och då genom sin sång - dodiledej tjohej! 
Men innan jag går ut ur huset behöver jag sminka mig. Igår knockade Lilla N mig, vi slog ihop våra kloka huvuden lite väl hårt vilket resulterade i ett blått öga för mig. Eller så målar jag det andra ögat lila, har inte bestämt mig än! Lilla N är oskadd, jag har förhört mig!3 kommentarer:

  1. Aj för ögat! Men att du ska sjunga med Tommy, det går ju över allt annat! Visst bor det en duett?

    SvaraRadera
  2. Snyggt knockat ändå! Och jag börjar lära mig appen nu, även om det är lite pyssel som sagt innan man fattar how to do it.

    SvaraRadera