tisdag, oktober 03, 2017

Ta-hand-om-mig-aktiviteter

Gårdagens ta-hand-om-mig-aktivitet blev två till antalet: massage och körsång.
Massagen var välbehövlig och jag testade något nytt, koppning. Aj! Men skönt. Massören Gick hårt åt bindväven i ländryggen, över höften och stundtals tänkte jag att föda barn är en piece of cake mot detta. Men som sagt frivilligt och jag ger det en chans. 
Gårdagen lärde mig också att sömntabletter ska intas i god tid om man inte vill vara zombie morgonen efter. Likaså att katten lämpligen förpassas utomhus vid läggdags. Detta då väckning klockan fyra på natten med sönntabletts verkan gör nerfarten i trappan lite vådlig. För att inte tala om uppfarten så jag stannade helt enkelt och sov klart i soffan på nedervåningen. Men jag lär mig väl!

Dagens ta-hand-om-mig-aktivitet är att vila, promenera och fika med Lilla Syster. Framåt kvällen ett sjukbesök om dagen är en bra dag.

4 kommentarer:

 1. Bra med lite må-bra-grejor på agendan! Själv hade jag tur och fick klipptid direkt efter jobbet. Började en timme tidigare idag, sen hem, tvätta håret och byta om. Sen sjunka ner i frisörstolen och bara njuta. Hoppas det blir besök idag! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt hos frisören! Men tvättar du håret innan???
   Det blev besök! Och ett litet leende! Happy mom! <3

   Radera
  2. Ja, jag tycker det är skönt att ha gjort det, men annars gör hon ju det! Beror lite på vem jag går till, ibland kr jag direkt fån jobbet, då gör jag ju inte det. Åh, vad skönt med ett leende!!!

   Radera