lördag, oktober 07, 2017

Rent hus!

Känslan igår att komma hem till ett nystädat hus var fantastisk! Jag började faktiskt att gråta på riktigt av lättnad. Gick runt en stund och bara njöt av doften av nystädat, fint och tja. Allt. Återstår piffet. Det roliga. Jag orkade inte igår och har ingen brådska. Hjärtat hämtade mig och vi hängde hemma hos honom. Ville ju inte slita på radhuset .... Har bestämt mig för att ha hjälp med städning ett tag, det kommer att underlätta. 
Idag har de senaste veckorna kommit ikapp och jag vaknade med migrän, ledont och matt i hela kroppen. En dag att ta det lugnt på med andra ord. Har sovit, blivit serverad kaffe och tänker gå och vila igen. Det regnar och att ligga under täcket och lyssna på regnsmatter är skönt. Andra sköter om besökstiden idag och om jag känner för det behöver jag inte gå ut alls! Eller så faller jag för Hjärtats rådjursögon och löftet om lördagsbulle på café och hänger med. Hög chans för det! 

1 kommentar:

  1. Bra med städningen att det känns rätt! Ta du igen dig nu, lite fika med Hjärtat sen kan du lyssna på regnet igen. Det regnar här oxå, det är inte lika mysigt!

    SvaraRadera