tisdag, september 25, 2012

Hej John Blund!

Det är lite si och så med sömnen. Tröttsamt i längden. Ett av symtomen på Kroniskt Trötthetssyndrom är just .......... sömnproblem. Knasigt. Ständigt trött men svårt att sova och känslan av att vara utvilad infinner sig aldrig. Man lär sig leva med det. Men längtar så klart efter att vakna pigg och full av energi. Nopes. Funkar inte så. Snigeltakt är mer min melodi.
Kanske från och med idag det kan bli bättre ändå??????
S.Ä.N.G.E.N har kommit. Min säng. I mitt egna rum. När hade jag eget rum senast??? 19 år tror jag visst att jag var...... eller nåt.
Här har tvättats täcke, kuddar och bäddats med finaste påslakanet. Här ska sovas. Om jag inte hörs av på ett tag, så zzzzzzzzzzzzzsover jag väl än............

6 kommentarer:

  1. Hoppas du får sova gott! Tror inte jag kommer att sova, Yngsta åter på Kliniken :´(

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas oxå att du får sova riktigt gott. Mitt val stod mellan en ny säng eller en annan bil. Med ny säng skulle min kropp må liiiiite bättre men utan bil skulle jag bli totalt isolerad

    SvaraRadera
  3. Ezter: Vad tråkigt att höra men jag hoppas innerligt att det blir bra! Kram!

    Fröken Hulda: Det är jobbigt när man måste välja mellan två saker man så väl behöver för att må väl! Kram!

    SvaraRadera
  4. Låter jobbigt - hoppas att du får en god natts sömn i natt

    SvaraRadera
  5. Sängen är kanske den viktigaste möbeln i hemmet, det gäller att hitta den som passar just dig. Sen kan behoven ändras efterhand som man åldras. Hoppas att din säng passar dig perfekt!

    Jag har varit dålig på att blogga under senaste tiden beroende på allt annat som är viktigare. Ingen ska inbilla sig att man får gott om tid bara för att man går i pension.
    Nu är första insändningsuppgiften på min kurs inskickad och då ska det väl bli lite lugnare ett tag och mer tid för bloggen.

    SvaraRadera