tisdag, september 11, 2012

Firat och klart!

Så är tant tillbaka igen! Firad, uppvaktad och sjungen för i dagar tre! Fantastiskt! Sista tårtsmulan är uppäten, hatten på och tja. Det är bara att köra vidare! Lördagens "skohornsparty" avlöpte väl och det är inte klokt vad folk man kan klämma in i ett Öppet Radhus om bara viljan finns. Kyrktanter, släktingar, ungar, gamla vänner och nya vänner. En härlig blandning gav mig minnen för livet. Precis som jag önskat!
Det går ju fortare än man anar sen att hasta tillbaka till vardagslunken men samtidigt tycker jag att det är skönt. Vanor och rutiner. Lite äldre, förhoppningsvis lite klokare. Inte helt fel!
Under tiden har visst hösten anlänt. Kanske dags att fälla ihop parasollet? Ta bort vaxduken från altanbordet? Rent av pensionera nämnda bord som ruttnat sönder och samman i somras. Ingen risk för torrt och sprucket trä här inte. Nä. Mer risk för att eventuella kaffekoppar ramlar rakt igenom bordsskivan. Eftersom jag kamouflerat det ruttna med en ........ vaxduk. Man tager vad man haver och gör så gott man kan!

3 kommentarer:

  1. Och jag lagade den maten idag, hade grillad vildsvinsflinta till, det var gott :) Mycket gott :)

    SvaraRadera
  2. Ezter: Vad roligt!! Visst var det gott! OCH lättlagat! Kram!

    SvaraRadera
  3. Testa silvertejp innan du ger upp bordet. Vem vet...

    Vardagslunk står faktiskt högst på min önskelista. Men den där lunken kommer till mig med.

    Å var inte orolig för det där med åldern. Mamma säger att man blir snyggare ju äldre man blir :)

    SvaraRadera