onsdag, augusti 16, 2017

Krångelöron och armsläpp

I morse simmade jag igen. Har kommit på att jag verkligen gillar det, att vakna till ordentligt i bassängen och sen ha träning fixad och klar för dagen. Om jag tar en promenad ändå så är det ju bara bonus. Nästa vecka börjar simklubben sin morgonträning så då får jag se vad jag tycker om det. Massor med folk och avstängda banor. Vem vet? Jag kanske forsar fram som Terese Alshammar och slår alla med häpnad! 
Annars lyckades jag slå mig rätt rejält i ansiktet när jag simmade ryggsim och "tappade" armen. Jag förstår fortfarande inte hur jag lyckades, fick "armsläpp". Tror inte att någon såg det, jag försökte få det att se ut som det var meningen .... gammalt trick! 
Sen jobbade jag, åkte hem och lagade mat, har plockat undan 1000 pryttlar (var kommer allt ifrån?) och funderar nu på om jag ska dammsuga eller inte. Det lutar åt "inte" eftersom jag sitter i trappan och bloggar i stället. Mitt öra har börjat göra ont igen och som vanligt är det på höger sida. Jag vill att det ska vara ok tills vi åker på semester om drygt två veckor, har hört skräckhistorier om att flyga med öronproblem och känner att den erfarenheten behöver jag inte ha. Öra! Laga dig! Over and out!

5 kommentarer:

  1. Jag är imponerad! Kan du ryggsim!? Jag kan knappt bröstsim... Men svårt att inte fnissa när jag tänker på ditt armsläpp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :)! Ja, jag kan ryggsim och är en ganska god simmare! Förutom armsläpp då ......

      Radera
  2. Hur går det med höften när du simmar? Du får inte mer ont?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag får inte mer ont! Nu har jag ätit Naproxen också, en kur så det gör väl kanske sitt till. Det går lättare att simma än att gå!

      Radera
  3. Men svårt att inte fnissa när jag tänker på ditt armsläpp!



    หีฟิต

    SvaraRadera