fredag, maj 25, 2018

Ända in i kaklet

Igår kväll var jag på pysseljunta igen. Den där när kollegorna stickar, virkar, knypplar och jag sitter bredvid och håller dem sällskap. Det var som vanligt trevligt och när jag åkte hem i kvällningen stannade jag och tittade på himlen för det var så vackert. Det var dessutom på landet så ängar, skog, röda hus och gårdar ramade in det hela liksom doft av syren och hägg. Det spelades musik av Avicii på bilradion och jag blev så himla sorgsen. Jag blir det när jag tänker på att han inte orkade vara kvar här på jorden och så tänker jag så på hans familj. Det gör ont på riktigt. Sen åkte jag hem i sommarnatten och hade väldigt svårt att somna.
Så där svårt så att när klockan ringde 05:20 för att det var dags att åka och simma, var det väldigt svårt och lockande att ligga kvar. Men jag övervann tröttheten, simmade, åt kondis-frulle  och har jobbat som en liten iller till 16:00, kastade mig till biltvätten för att tvätta bilen, handlade därefter mat på Ica och landade nyss i radhuset. Har en timme på mig till bostadsrättsföreningens årsstämma med efterföljande middag, sen, tänker jag sova sött. 
En fredag som rullat på i GDPRs tecken och 15:53 satte jag klartecken på den sista genomgången av mitt ansvarsområde vad gäller det på jobbet. Sen återstår resten men det tar vi en annan dag. Det finns i alla fall en plan, Sickan. Det är bra. Nu är det helg, hurra!!!! 

1 kommentar: