torsdag, oktober 17, 2019

I min hall

I hallen står kyl och frys p g a rivet kök. Har förlikat mig med det, de skymmer sikten ut till uterummet men sen, när de är inflyttade i köket igen, kommer jag njuta av att se åt alla håll. Antagligen kommer jag också springa ut i hallen för att hämta mjölk sen, man vänjer sig fort.
Men vi är inte där än.
Fr o m igår står också 15 liter tapetklister, 25 tapetrullar och allehanda pryttlar som hör till renovering där. Plus en luftintagsmojäng som ska installeras i lämplig vägg. En bänkskiva som ska vara i köket sen, två mc-hjälmar som inte hittat rätt ställe att bo på och två kassar pantflaskor. Vilket i sig är intressant eftersom jag inte dricker läsk och enligt egen utsago inte Hjärtat heller. Mystiskt. Och så tror jag att det bor tusenfotingar hos oss, det är i alla fall väldigt många skor dom flyter omkring. Sommarskor som ska bytas till vinterskor. 
När allt flyter omkring blir jag stirrig. Vankar runt med hörlurar på och tränar på att inte gå upp i atomer. 
Visualiserar Hallen med det lilla runda pelarbordet med en broderad duk. Jag har hittat en mönster till en jättefin duk med ros-mönster som skulle passa finfint men som säkert tar en livstid att brodera. Så det blir nog en runda på loppis istället.  Två gamla stolar ska stå vid var sida och så pelargoner i fönstret bakom. Det som jag inte ser nu för kylen och frysen är i vägen.
Jag borde också träna på att inte tänka alls när jag tänker efter. Får helt enkelt blunda när jag passerar hallen.

1 kommentar:

  1. Du kommer att gå fel några dagar bara. Man vänjer sig som sagt fort.
    Jag tycker ni verkar ha kommit långt. Inte bott så länge ju!
    Lycka till med renoveringen��

    SvaraRadera