måndag, juni 01, 2009

Full fart

Juni! Va? Redan?! Det var ju det jag visste redan i april, att maj bara svischar förbi i ett evigt matsäckspackande, utbytta skollektioner mot utflykter, skolresor, hajker, avslutningar på rad i ett enda långt "sköna-maj-vad-du-alltid-försvinner-så-fort"-andetag. Liksom. Den här veckan går vi i mål. Nä, visst nä! Nästa måndag ska det vara fotbollsmatch i Store Brors skola. Elever mot lärare. Men vi är på upploppsrakan! I morgon packas den sista matsäcken för den här våren! I morgon är sista föräldrarmötet för den här terminen. Vi gjorde det! Klarade maj-racet! Skönt!

6 kommentarer:

  1. Eller hur?? Fort som attans går den där maj månad, det var ju april alldeles, alldeles nyss. Nu tycker jag dock att tempot kan lugna sig lite så att man hinner med att njuta av den här ljuvliga årstiden.

    SV: Ja, bloggvärlden har verkligenen förmåga att engagera på de mest underliga sätt :-)

    SvaraRadera
  2. Ja det är på nåt sätt skönt att maj är över. Det är alltid så fullspäckat i almanackan.
    Sen så är det väl snart jul igen...

    Kram
    Katti

    SvaraRadera
  3. Ja, maj är slut och juni är här och den ena aktiviteten avlöser den andra :-)
    Snart kommer semestern och då får man förhoppningsvis vila...

    Må så gott !
    Kramen

    SvaraRadera
  4. Håller med dig!Vi ska bara fixa med de sista aktiviteterna, sparka ut studenterna och fira Juniors födelsedag så...nej visst ja, det var ju någt pucko som tänkte flytta litet och åka till San Remo och vara barnvakt och... Spader älskar det! KRAM!

    SvaraRadera
  5. Sant, maj går fort, bara nu juni saktar farten lite så går det väl an:) Tack för positiv kommentar hos mig. Gillar din pingvintavla jättemycket.

    SvaraRadera
  6. Å vi som inte ens packat sista matsäcken ÄN...tror det är till veckan det blir sista gången för denna termin.
    Här slutar inte barnen skolan förräns den 16:onde juni.

    SvaraRadera