onsdag, augusti 22, 2012

Att börja om............

Vardagslunken är här! Hej vardag! Skolstart, möten, nytt på jobbet, möten, hemmafix. Det vanliga. Tvätta, städa, laga mat, diska. Ja. Och så börjar jag stortjuta när diskmaskinshelvetet bara lägger av. Tänker att snart har jag hela radhuset fullt av trasiga maskiner. Diskmaskin, tvättmaskin, köksfläkt, mobilen..... Va?! Ska det vara på det här viset?! Madam är lite känslig för problemsvårigheter just nu. Vill ha "räkmacka"........... åtminstone ett litet slag.
Men.
Det är bara att diska. För hand.
Tänker att det borde gå att fixa maskinen ändå och med lite trix och fix får jag bort stoppet och maskinen hoppar igång. DEN KÄNSLAN!!!
För att inte tala om tonåringarnas glädje som ju ser att diskaförhandschemat inte längre behövs!
Sen.
Ser kidsen lite hängiga ut. Bleka om nosen. Lite varma. Ont här och där och är plötsligt däckade av sensommarförkylning.
Ja.
Vardagen är här! Igår satt jag och bläddrade i IKEA-katalogen. Den nya! På sista sidan hittade jag orden. Tror de var skrivna direkt till mig faktiskt........




7 kommentarer:

  1. Ibland är det bara uppförsbacke hela tiden. Men bara det där att du fixade diskmaskinen måste ju vara en liten räkmacka i alla fall.

    Här är en till som är trött på uppförat men jag kan inte annat än vänta å vänta å vänta.....

    SvaraRadera
  2. Ja tack för räkmacka hela tiden! Tyvärr så är det ju inte så, utan en torr möglig limpa dyker ju upp ibland också...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ny uppförsbacke idag. Yngsta fick nej från csn (saknas 0,5 högskolepoäng) och så blev hon utskälld och fick luren i örat! Jävla pack, precis som f-kassan! (Förlåt ordvalet)
    Du är en riktig Handyman, du kan starta hushållsservice!

    SvaraRadera
  4. Visst är det konstigt att alla maskiner går sönder samtidigt. Tur att du fick igång den

    SvaraRadera
  5. Det var duktigt av dig att få igång diskmaskinen igen. I värsta fall får man väl tillkalla en serviceman när maskinerna strejkar. Det är ju inte alltid så allvarliga fel att man måste skrota hela maskinen.

    SvaraRadera
  6. Det är sååå tråkigt när maskiner går sönder. De ska liksom bara funka!

    SvaraRadera