onsdag, augusti 08, 2012

Kras och kräftkalas..........

Idag skulle jag kunna säga "fan, fan, fan, fan, fan, fan......." men det tänker jag inte göra. Näe. Jag tänker hålla huvudet högt och glömma bort att jag blev besviken som "f-n" igår och ja. Lära mig av misstag helt enkelt. Lättare sagt än gjort men någon gång rasslar det väl till i kugghjulen och det går min väg.
Jag är väl nu en gång en godtrogen natur men hellre det än att gå omkring och vara misstänksam, missunnsam och bitter?
Jag begravde ju Häxan Surtant för ett tag sedan men igår längtade jag efter henne...... Ja. Det gjorde jag. Bara en kort sekund, fattas bara annat. Hon hade behövt peka med hela handen. MED HELA ARMEN! Ta mig tusan.
Så hade jag lust att välta en bil. Eller ett skrivbord. Kasta telefonen i väggen. Men vad skulle det tjäna till? Förutom de där sekundrarna av tillfredställelse av "där fick h*n".
Jaja.
Men man lugnade sig ju. Höll minen där på jobbet och svalde det ledsna. Vill ju inte att privatlivet inkräktar på jobbet. Stängde kanske kontorsdörren en liiiiiiten stund för att samla ihop mig. Dunka huvudet lite i väggen. Lite försiktigt. "Lagomontjagärsåjävladumjämt-försiktigt".
Sen åkte jag hem. Grät en skvätt. Eller skvätt och skvätt. Hinkar av förbannelsetårar och såg så lagom rolig ut när det var dags att samla ihop sig och åka på kräftkalas. Som ju blev ett himla trevligt kalas, som jag kan tänka på idag när det är min lediga dag och jag tänker att lediga dagar kanske är bra men inte när man har huvudet fullt av grubbel. Det blir mer tid till grubbel då. Jag gillar inte det. Jag vill ha grubblat färdigt. Men det fattar inte mitt huvud. Än. Snart så. Men tänka på kräftkalas, det kan jag tänka mig!
Såklart jag inte välte en bil. Eller skrivbordet. Telefonen är hel. So far. Men lusten! Maj gadd! Starka krafter det där! Intellektet rasade ned 47 våningar och man är inte så trevlig då.
Men idag är jag trevlig igen. Fattas bara!

Förbannelsetårar??? Nä. Regn. Spöregn.

Efter regn kommer solsken.... och en regnbåge.
Läckerheter som får en mamma att bli glad igen!

Vid det här trevliga bordet, med två ungdomar jag håller nära mitt hjärta hölls det kräftkalas!
Livets goda helt enkelt!

9 kommentarer:

  1. Skorna är av ett spanskt märke. Älskar dom. Supersköna och ger aldrig skoskav :)

    Tack för titten och välkommen tillbaka.

    Psssst! Hoppas den som gjorde dig ledsen skäms

    SvaraRadera
  2. Samtidigt så är det viktigt att man inte bara bär känslorna inom sig. De behöver ut eller bearbetas på ett eller annat sätt. På något vis är det lättare att bli arg än besviken och ledsen.

    SvaraRadera
  3. Så ovanpå allt lastade jag på dig mina bekymmer! Förlåt! Det blev halvdag resten av veckan och inget nästa, nu är det dåligt samvete för lathet som spökar :(
    Stor kram till dig! Kräftorna såg väldigt goda ut!

    SvaraRadera
  4. Fröken Hulda: Att slippa skoskav är great!

    Znogge: Att bli arg ger åtminstone energi.

    Ezter: Du behöver absolut inte be om ursäkt! Livet går vidare och man behöver vara som vanligt. Där ingår "dina bekymmer" ju..... ;)! Kräftorna VAR väldigt goda!

    SvaraRadera
  5. Hoppas att kräftkalaset gjorde att allt känns bättre

    SvaraRadera
  6. Shamrock: JA! Det gjorde det! Tack o lov för kräftkalas!

    SvaraRadera
  7. Jäkla skit att du ska behöva bli så ledsen! Bra med kräftor och du ska inte glömma att jag bjuder dig på glass när som helst! KRAAAAAAAM!

    SvaraRadera
  8. Spader Madame: Fina du! Har glassen i sikte och det hjälper faktiskt! KRAM till dig med!

    SvaraRadera
  9. Du vet vart min digitala brevlåda bor om du känner för det. Kram

    SvaraRadera