måndag, januari 20, 2014

Blå tå en måndag

Helgen avslutades med soffhäng igår och handboll, handboll och åter handboll. Man kan prova Tv4play premium gratis i 30 dagar och se de matcher som inte sänds i tv.n. Hurra!
Det är så vi har Netflix och Viaplay också, gratismånad. Smart idé det där för naturligtvis glöms det bort att avbryta i tid och så sitter man där med skägget i brevlådan och betalar för en hel hög med tittfunktioner här och där.
Inte jag. Så även jag. Därför har jag nu nogsamt knappat in i Ajfånen påminnelser dagen före gratistittandet går ut och så ska jag "enkelt, bekvämt och från vilken enhet jag vill" avsluta det hela.
Jag väntar med spänning, precis som vanligt, på "haken" och undrar jag om det kommer att gå så geschwindt det där…….
Själv går jag så där eftersom jag slagit i lilltån i soffbenet igår kväll. Fascinerande hur stor och blå en lilltå kan bli på 10 sekunder och jag har väl sovit sådär med den där dunkande tån. Har precis konstaterat att det blir till att ta de bekvämaste skor jag äger idag om jag ens kan ha några alls. Har sneglat en stund på sonens 49.or, det är frestande! 


6 kommentarer:

  1. AJ! Så där gjorde jag ofta förr. Peppar, peppar... minns inte ens när det hände sist! Hur dum får man va som skriver det? Händer väl snart då ;) Idag väntar mammografin...

    SvaraRadera
  2. Passa på att kolla Orange is the new black så länge du har Netflix. Mycket bra!

    SvaraRadera
  3. Och jag hoppas att du ska slippa 49:orna.

    SvaraRadera
  4. Ezter: Det BEHÖVER ju inte hända igen. Evver!!!! KRAM!

    I will….: Har den på listan!

    Spader Madame: Jag slapp! Hurra! ;)!

    SvaraRadera
  5. Gratis är gott! Men efter det... näe... smart att ställa påminnelse. Det är ju himla lätt att glömma som dagarna springer iväg :)
    Kram

    SvaraRadera