torsdag, januari 23, 2014

Sakta vi gå genom………..

Tack för alla fina hälsningar! Det värmer ska ni veta!
Idag är dagen efter haveriet. Man har letat efter "Svarta lådan", den där som kan ge all information om vad som hände och jag tror det är återfunnen nu. Nu återstår att analysera kraschen, få ungen på banan igen och praktikplats?
Ja. Det finns ju en………
….. möjlighet att återgå till stället där han var i våras.
Så då jobbar vi däråt.
Under tiden turas vi om att vara hemma med honom, peppa, gå ut och gå, kolla roliga filmer och bestämma fredagsmysmiddag. Skjutsa till träning, inte släppa handbollen, vi har ju en "matchens lirare" i hushållet efter helgens bravader i Göteborg och handbollen är bra. Helt enkelt mota Depp-trollet.
Ibland går jag undan och tjuter. Det lättar på trycket. Igår kväll dansade jag zumba och Bästa Mamman satt med sonen i soffan och kollade handboll under tiden. Tryggt så.
Man sätter helt enkelt ena foten framför den andra. Till slut har man ju kommit en bit.

6 kommentarer:

  1. Fasiken vad bra du är! Förstår att det är skitjobbigt. Träna är bra, bästa! Kram <3

    SvaraRadera
  2. Du är absolut bästa mamman i världen! Jag beundrar dig som kämpar och kämpar! Och Store Bror såklart, han kämpar ju han också! Hela tiden! Matchens lirare, det du!!!! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Skulle vilja vara där och hjälpa er. Samtidigt gör det lite ont i hjärtat när jag minns hur det kunde vara. Samma, lika. Typ. Hoppas, hoppas ni hittar en praktikplats snart.

    SvaraRadera
  4. I will…: Tack! Träna rensar skallen…! <3!

    Ezter: Tack! Det ligger inte för mig att ge upp…… fast ibland känns det ju så! Kram!

    Cicki: Förstår att du minns….! men det blir bättre??? Visst!!!????

    SvaraRadera
  5. Visst blir det bättre. Just nu är det så bra att han inte ens ringer sin mamma. Det är faktiskt jättebra tecken. Ni kommer att komma dit också. Det är jag helt övertygad om.

    SvaraRadera
  6. Visst blir det bättre. Just nu är det så bra att han inte ens ringer sin mamma. Det är faktiskt jättebra tecken. Ni kommer att komma dit också. Det är jag helt övertygad om.

    SvaraRadera