tisdag, januari 07, 2014

Hej vardag, del XMLVVX

Så haver det passerat ett helt gäng dagar 2014. In alles sju. Idag har jag börjat jobba igen efter ledigheten och tja, det kändes sådär när klockan ringde i morse.
Det var betydligt lättare att gå upp när väckarklockan ringde i Wien och det var dags att utforska den staden. En stad som jag varmt kan rekommendera! Mycket vackert att titta på, mycket gott att äta, fika, dricka och så tittade vi lite igen. På fina hus, fina kyrkor, fina slott, fina affärer och så hann vi åka pariserhjul också. Vi hade klickat in oss på ett toppenhotell, det tog fem minuter att gå till city, en kvart till museikvarteren och ett par minuter till tunnelbanan och ….. tja. Tant är mycket nöjd med resan.
Bums, vips, bas. Så är vardagen här igen. Hade kanske huvudet kvar i Wien igår när jag och två av tjejerna besökte IKEA vid Kungens Kurva. Bäddmadrass. BLAND ANNAT inhandlades, betalades och glömdes i kassan.
Den lilla fadäsen uppdagades när Stora Systern säng skulle bäddas i nya boendet. Tji bäddmadrass….. Tre brudar drog iväg med fullpackade kassar från IKEA, stuvade in allt i Cina-bilen som redan från början var fylld med flyttahemifrånigen-saker från radhuset och märkte väl därför inte att bäddmadrassen saknades. Som för övrigt är ungefär lika stor som Lilla Systern så lite konstigt var det att vi inte saknade den.
Så kan det gå. När inte tahemalltduköpt-gps.en är på!

Stefansdomen.



Stefansdomen speglas i ett mordent glashus.


Schönbrunn. Väldigt fint ställe!





Allé vid Schönbrunn.

Mozart "himself" …..

4 kommentarer:

  1. Vad ska man säga? Det är lätt hänt :)Men lite småsurt! Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är en underbar historia som sedan kommer att roa barnbarnen!

    SvaraRadera
  3. Ezter: Kram!

    I will…: Om vi bara åker dit så får vi den ju! Det är lite långt bara så det får bli en helgaktivitet. Den finns kvar på "hittegods"………

    Spader Madame: Mmmm! Så är det nog!

    SvaraRadera