torsdag, januari 09, 2014

Snyggväntan

Praktikplatsen till Store Broren krånglar. Det är något pappersarbete som inte är klart i tid och starten är därför uppskjuten. Två veckor!
Två veckor är oceaner med tid och risken för att en upphittad entusiasm därför hinner svalna är uppenbar.
Jag tar mig för pannan som så många gånger förr, ja, jag är aningens plattpannad vid det härlaget, men inte förvånad. SÅ KLART det är något jäkla papperskrångel som ska sätta käppar i hjulet, why not???? När ungen äntligen är med på noterna så…….
Jag skulle antagligen fallit avsvimmad ned och slagit i huvudet om det funkat klockrent från början och det vill man ju helst undvika så vi tar det vanliga vägen. Mödosamt. Men ändå framåt, väl????
Jag tröstar mig bäst jag kan. (Jo. Jag tröstar och peppar Store Bror också, tro inget annat). Med ett par nya skor par example. Till mig alltså. Julklapp från Hjärtat. (förresten har ungen pinfärska Adidas på fötterna så det är nytt där med…….)
Oh dear.
Ytliga ting.
Jag vet.
Men inte helt oviktigt.
Om man nu ska gå runt och vänta på att den där förbenade praktiken ska komma i gång så kan man ju åtminstone vara snygg om fötterna!

3 kommentarer:

  1. Kan inte hålla med mer. "Huvudsaken att en håller sig snygg om föttera!" Eller hur det nu var han sa, Emil. För övrigt hoppas jag att du får en krångelfri dag!

    SvaraRadera
  2. Stackars Store Bror! Så himla typiskt va! Hoppas han håller ivern uppe och att det blir bra när det kommer igång! Kram till er!

    SvaraRadera
  3. Men va FAN är det med att det jämt ska krångla? Gaaaalen är ordet. Och alla inblandade borde veta att det gäller att haka på när ungen är på.

    Hoppas verkligen att det löser sig <3

    (och skor, självklart hjälper det med skor!)

    SvaraRadera