lördag, januari 25, 2014

Planerare is my middle name……...

Lördag. På agendan står ett tandläkarbesök med sonen. Lördagar är bra dagar för det. Inte så mycket folk i väntrummet, ganska lugnt och stilla överhuvudtaget på mottagningen och bara en"tant i luckan" så slipper man välja till vilken man ska gå. I fickan finns en "medicinlista" så behöver han inte komma ihåg namnen på dem utan bara lämna fram lappen till tandläkaren om de undrar över det.
(han har övat in namnen på medicinerna utantill men om det skruttar sig ligger lappen där).
Mamman, moi, ska sitta i väntrummet. Allt är noga förberett.
En lördagsstrategi som vi tror ska gå vägen.
I övrigt känner jag mig rätt mosad. Store Bror och jag har legat i var sin soffhörna nu på morgonen och konstaterat att man blir rätt trött när känslor åker berg- o dalbana.
"Life is a roller-coster" mumlar jag för mig själv när jag reser mig från soffan.
"Ja, mamma. Ibland går det upp och ibland går det ner. Så är det".
Någon har lärt sig. I unga år.
I övrigt har tvättmaskinen bestämt sig för att den har tvättat färdigt på program "bomull 60 grader". Tänker inte skölja eller centrifugera. Alls. Fintvätt 40 grader funkar finfint. Någon som begriper sig på tvättmaskinslogik???? Lite bra ändå att jag lagom fått fart på diskmaskinen i alla fall, någon måtta på maskinhaveri får det ju ändå vara.
För att undvika ett eget haveri ska jag i dag bege mig på shoppingrunda med Bästa Väninnan som är i stan. Fika, äta lunch och kanske slår vi till med ett glas vin någonstans innan jag behöver åka hem till radhuset igen. Hämta lite kraft. Energi. Ladda batteriet.
Vad ska ni göra?

3 kommentarer:

  1. Han verkar så söt, din son :)

    Och jag har köpt en liten stol till hallen, blivit åtsagd av en fyllis på tunnelbanan att flytta mig (jag gjorde det), ätit lunch och just nu fikar jag. Sen ska jag träna. Bra dag.

    SvaraRadera
  2. I will:..: det händer att jag tycker han är sötast när han sover…. ;)! Men ja. Han är söt. Träna är bra!!!!

    Ezter: Det gick toppenbra!

    SvaraRadera