söndag, januari 12, 2014

Skönsöndag!!!!!!

Man ska ha lite flyt då och då. Därför avlöpte gårdagen smärtfritt och visst, tonåringarna som skulle med kom med till Stockholm. Avhämtningen av den glömda madrassen gick bra och när vi anlände till Fridhemsplan fanns det en parkeringsplats utanför Stora Systerns port. Tada!
En runda på Västermalmsgallerian resulterade i en ny tröja till mig. En tröja från Stockholm jag sett på MQ för en tredjedel av ordinarie pris. Kändes som ett riktigt fynd!
Idag har Bästa Väninnan varit på här på frukost, jag och kidsen håller på att plocka bort julen. Tänk att något som är så mysigt att plocka fram, är så himla skönt att få undan.
Just i detta nu invigs en ugnstermometer, en sån där man kopplar in i själva ugnen. Tyckte att det var dags att prova den nu, har ju bara haft den här spisen sen 2005! En del saker måste mogna fram i sin egen takt. Om jag sköter mina kort väl så vankas det söndagsstek idag. Tror bestämt det är lite vuxenpoäng på det!

3 kommentarer:

  1. Då bor ju Stora Syster nära Mellan!
    Skönt att allt gick bra igår och att julen är utstädad!

    SvaraRadera
  2. Jag älskar att läsa din kamp med
    tonåringarna. Jag känner igen mig men det var ett tag sedan.
    Att brottas med känslan att dra dem i håret och halvt krama ihjäl dem.
    Nu är mina nästan vuxna och det har blivit folk av dem - riktigt bra människor.
    Stockholmsresor betalar sig ibland när man gör fina fynd.
    Om några veckor ska jag ta en shoppingrunda i den stora staden.
    Jag ska jaga skor - snygga och billiga.
    Visst blev väl steken toppen, termometer är bra.
    Idag är det vitt och fint ute.
    Skulle plockat bort julen. Jag har fått ny julkänsla (snön) ett par dagar till får det lysa, jag har inte tröttnat på allt rött. Beror väl på att vi inte varit hemma under julhelgen.
    Ha det så bra.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  3. Jag har också en sån termometer. Den är ju jättebra! Använde den idag faktiskt till dagens middag som fick bli en fuskvariant på pepparfilé. Fläskfilé istället för oxfilé :)
    Kram och ha en fin kommande vecka!

    SvaraRadera