måndag, januari 29, 2018

Det är måndag morgon

En trist diskussion och ett orosmoln senare är det måndag. Som för att understryka det dalande måendet är världen idag jämntjockt grå. Varför bli uppmuntrad? Jaja. Detta berg-och dalbaneliv.
Vad jag vill göra: gå till badhuset, simma, relaxa i ljusrummet, äta sopplunch i restaurangen, simma lite till, avsluta med bastu, hämta Lilla N på dagis och göra plättar till mellis, läsa saga i en koja och sen lägga mig tidigt.
Vad jag gör: släpar mig till jobbet, flexade en timme så kom sent, ska till tandläkaren på lunchen, prestera tidsplaner och projektunderlag, behöver nå FK då sonen inte fått sin ersättning, Hjärtat ber om hjälp då han känner sig lurad av Canal Digital och ”du är ju så bra på sånt”. Jojo. FÖR bra för mitt eget bästa. 
Nu var ju han inblandad i den trista diskussionen så han jobbar ju inte från plus. Om jag säger så.
Måndag. Visst nämnde jag det?



Grått, dimmigt, trist. I alla fall med prickar. Och ett ansträngt leende bakom sjalen. Lång dags färd mot natt ........

4 kommentarer:

  1. Trista diskussioner är bäst om man kan undvika. Men hur lätt är det. Läste en bok igår, med en del tips i detta ämne. "Livet börjar när du inser att du bra har ett". Tja, säger jag, mycket var självklarheter, men ett och annat halmstrå kanske där är. F-kassan är hopplösa, 1½ mån dröjde Yngstas utbetalning...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste bara tillägga... Vädret, mörkt hela dagen, fullkomligt öste ner regn i morse och nu blåser det så det hörs som om taket skulle flyga av!

      Radera
    2. ibland kan jag hitta små guldkorn i såna böcker, så sant! Vädret. Finns lite att önska! ;).

      Radera
  2. I very much like your pattern it's beautiful,thank for sharing good i dea !

    ดูหนัง

    SvaraRadera