onsdag, januari 31, 2018

Veckan som gått. Pågår.

Det är trist när man hämtar en bil på verkstaden, åker för ombesiktning och så är det fler fel innan man lämnade in den för reparation. Dessutom ett helt nytt fel. När sen verkstan hävdar att det inte är deras fel, de har inte orsakat det, blir jag faktiskt lite trött.  Felen är ju där de har varit och pillat. Till slut gav de med sig och tar emot bilen igen. Reklamation.
Det är också trist när min cykel, som sonen lånar för att ta sig till jobbet, blir stulen. Nu har jag inte tänkt mig någon egen cykeltur precis idag men ändå. 
På gladkontott då?????
Jag hade inga hål i tänderna, tandläkarbesöket löpte finfint. Höften är något bättre och min bil går bra.  (Det är Lilla Systerns bil som råkar ut). Så. Nu tar jag nacksving på den här dagen, onsdag, come on!

5 kommentarer:

 1. Tycker det verkar vanligt att verstäder orsakar nya fel och vägrar stå för det. Bedrövligt! Men tänderna var bra, det är viktigare än bilen! (nu börjar jag bli nervös...)

  SvaraRadera
 2. supertrist skulle jag vilja påstå. Megasuperdupertrist!

  SvaraRadera
 3. I really like your site and content so much,thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.

  ดูหนัง

  SvaraRadera