tisdag, januari 02, 2018

Soffläge intaget

Idag har jag semester. Planerat sedan länge för jag vet att jag alltid blir helt slut av att resa och behöver tid för återhämtning. Hade dock inte planerat att bli sjuk. Nån sorts influensa som jag tänkte att jag skulle sovit bort men nä. Fortsatt Ipren, nässpray och te på menyn även idag. Har tagit mig hem till radhuset. Radhuset in My heart! Helt enkelt ett Cina-hus. Stundtals rörigt, bullrigt, stundtals ordning och lugnt. Som jag!
Ska försöka sluta stressa upp mig och inte jaga sonen som ska börja jobba så smått idag. Kom han iväg? Hur går det? Hur mår han? Pah! Det snurrar i mitt huvud och jag försöker andas och ta det lugnt. Svårt.
Har avbokat yogan i kväll. Det gör sig inte med feber i kroppen. 
En av bra-sakerna från 2017 var att jag kom igång med träningen. Började simma varje fredagsmorgon sedan mitten av juli, la till lunchgympa i september och började på gymmet i november. Sakta men säkert och det känns som jag fått till det. Blir därför frustrerad att missa pass nu men men. Var sak har sin tid. 

2 kommentarer:

  1. Hur gick det nu för sonen idag? Bra, hoppas jag såklart! Hoppas också att du frisknar till snabbt! Du är duktig med din träning!

    SvaraRadera